ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ
Ο αποψινός μου χαιρετισμός αποτελεί διπλή τιμή για μένα. Πρώτον διότι έχω το μεγάλο προνόμιο να αντιπροσωπεύω τους κατοίκους της Ποταμιάς ως εκλεγμένος Πρόεδρος και δεύτερον να απευθύνομαι σε εσάς στους συμπατριώτες μου, στους ομογενείς του Καναδά, που όλοι σας μαζί μας κάνετε υπερήφανους στις άκρες του κόσμου και ο καθένας σας χωριστά αποτελεί έναν αγωνιστή στη ζωή, φτιάχνοντας  σχεδόν από το τίποτα, άξιες οικογένειες και περιουσίες.
Αγαπητοί μου συμπατριώτες και εμείς εδώ στη πατρίδα στο χωριό μας στη Ποταμιά, παρά τη κακή οικονομική και πολιτική κατάσταση, το πολεμάμε ώστε να συνεχίσουμε το έργο που επιτέλεσαν οι πατεράδες μας καταφέρνουμε να κρατάμε ζωντανή την κοινότητά μας καθώς επίσης τους συλλόγους μας τον αθλητικό και πολιτιστικό. Σε συνεργασία με το νέο μας Δήμο της Σπάρτης εκτελούμε τα αναγκαία έργα στο χωριό μας ώστε και αυτοί που μένουν μόνιμα στο χωριό και αυτοί που έρχονται περιστασιακά να απολαμβάνουν τα αγαθά του πολιτισμού.
Απόψε δε, μέσα από αυτό το χαιρετισμό, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι εμείς εδώ, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το χωριό μας. Έχουμε πολλά σχέδια για το μέλλον και αρκετά όμως από αυτά πρέπει να υποστηριχτούν από δικούς μας οικονομικούς πόρους, μέσω δωρεών και εράνων. Για το λόγο αυτό όλοι οι κάτοικοι του χωριού, μόνιμοι και ομογενείς και οι σύλλογοι μας πρέπει να ενεργοποιηθούμε και να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε.
Όλοι ξέρουμε και εκτιμούμε την ομορφιά του χωριού μας της Ποταμιάς μας. Όλοι λοιπόν ας δώσουμε το παρών στο προσκλητήριο για μια καλύτερη Ποταμιά, είτε μέσω μια δωρεάς είτε μέσω μιας οικογενειακής επίσκεψης στο χωριό μας. Μη ξεχνάτε τα “αλώνια” μας, την “Kρυόβρυση” το ποτάμι μας, το σχολείο μας, τους προγόνους μας στον Αϊ Δημήτρη .  Όλα είναι εδώ και σας περιμένουν.
Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι κάτοικοι της κοινότητάς μας σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο το νέο έτος και καλή προκοπή.
Με  ιδιαίτερη τιμή
Παναγάκος Βασίλειος, Πρόεδρος Κοινότητας Ποταμιάς, Και τα μέλη  του τοπικού συμβουλίου Ρέντζης Βασίλειος και Μασούρας Στυλιανός

0 Response to "ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme