ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΟΤΑΜΙΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

  Τέλεια επιτυχία είχε και εφέτος η βραδιά των αποκριών  στο χωριό μας ποταμιά παραβρέθηκε ο κύριος Κωνσταντίνος Φούρκας και πρώην νομάρχης, ο αντιδήμαρχος δήμου φαριδος κύριος Νικήτας βλαχος,και άλλη δημοτική σύμβουλοι.
Την βραδιά αυτή παραβρέθηκαν στο χωριό μας  πάνω από 350 δημότες και από αλλά χωριά. Ιδιαίτερη  εντύπωση ήταν το πλήθος τον νέων παιδιών με το χορό και το κέφι τους τα βρήκε το ξημέρωμα γύρο από την φωτιά, είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί  με την παρουσία τους μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι ο τόπος τους το χωριό, τους γεμίζει  και  μας αποδείξαν  ότι είναι αντάξιοι να συνεχίσουν την σκυτάλη, και να κρατήσουν της ρίζες μας, και σύντομα υπόσχομαι στην νεολαία του χορίου μας και όχι μόνο να τους  διοργανώσουμε ορθάδικο όπως το αποκαλούν με μουσική της εποχής τους.
Ευχαριστούμε και τον πολιτιστικό σύλλογο ποταμιάς που διοργάνωσε τα απαραίτητα της  βραδιάς με τα καλοψημένα σουβλάκια και το άφθονο κρασί για την φροντίδα    ώστε να είναι όλα τέλεια όπως και ήταν.
Επίσης να ευχαριστήσουμε και όλους όσοι ακούραστα συμμετείχαν με την προσπάθεια τους.
Επίσης  να ευχαριστήσουμε και το κρεοπωλείο Άγης για την προσφορά εν μέρος από τα σουβλάκια. Τον Μανώλη Χριστόπουλο Αρτόκοσμο για το δωρεάν ψωμί. Το οινοποιείο του Γιαννόπουλος Χρήστο για το δωρεάν κρασί. Και το οινοποιείο του Γεωργίου Θεοδωρακάκου επίσης.

Προώθησε αυτήν την σελίδα στους φίλους σου να αγαπήσουν το χωριό μας για τη είναι φιλόξενο και όμορφο.
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας
Παναγάκος Βασίλης         

0 Response to "ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΟΤΑΜΙΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme