Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΟΜΠΡΕΣ

Ο βασιλιάς κόμπρες μπορεί να φθάσει 18 πόδια (5,5 μέτρα) στο μήκος, που τους καθιστά το μεγαλύτερο όλων των δηλητηριωδών φιδιών. Όταν αντιμετωπίζετε, μπορεί να αυξήσει έως και το ένα τρίτο του σώματός τους κατ 'ευθείαν από το έδαφος και συνεχίζουν να κινούνται προς τα εμπρός για να επιτεθεί. Επίσης, θα φωτοβολίδα έξω εικονική κουκούλες τους και να εκπέμπουν ένα κόκκαλο-ψύξη σφύριγμα που ακούγεται σχεδόν σαν ένα σκυλί γρυλίζει.
Δηλητήριό τους δεν είναι η πιο ισχυρή μεταξύ των δηλητηριωδών φιδιών, αλλά το ποσό της νευροτοξίνης που μπορεί να προσφέρει με μια μπουκιά-μέχρι και δύο δέκατα του ουγκιά υγρού (επτά χιλιοστόλιτρα)-είναι αρκετή για να σκοτώσει 20 άτομα, ή ακόμα και έναν ελέφαντα. Ευτυχώς, κόμπρες βασιλιάς είναι ντροπαλός και θα αποτρέψει τους ανθρώπους όποτε αυτό είναι δυνατό, αλλά είναι έντονα επιθετική όταν στριμώχνεται.
Ο βασιλιάς κόμπρες ζουν κυρίως στα τροπικά δάση και πεδιάδες της Ινδίας, νότια Κίνα και τη Νοτιοανατολική Ασία, και το χρωματισμό τους, μπορούν να διαφέρουν σημαντικά από περιοχή σε περιοχή. Είναι άνετα στα δέντρα, στην ξηρά και στο νερό,

0 Response to "Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΟΜΠΡΕΣ"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme