ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

















Δηλητηριώδη φίδια

Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν πολλά φίδια των οποίων δηλητηριώδες δάγκωμα μπορεί να είναι θανατηφόρες για τον άνθρωπο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο, υπάρχουν μόνο τέσσερα, συμπεριλαμβανομένων? το Coral Snake, το Copperhead, η Cottonmouth Νερό Moccasin και Κροταλίας.

Κροταλίας Περιγραφή & Ταυτοποίηση


Κροταλίες έρχονται σε 16 διαφορετικές ποικιλίες. Υπάρχουν πολλά υποείδη και παραλλαγές χρώματος, αλλά είναι όλα θετικά προσδιορίζονται από την συνένωση κουδουνίστρες στην ουρά και ένα τριγωνικό κεφάλι..
Κροταλίες, Copperheads και cottonmouths είναι όλα οχιές τάφρο. Pit οχιές είναι φίδια με δύο κοιλώματα κάτω από τα ρουθούνια τους για την ανίχνευση θερμότητας, επιτρέποντας έτσι στον κροταλία να κυνηγήσουν θερμόαιμων θήραμα. Οι λάκκοι είναι τόσο ευαίσθητες που το φίδι μπορεί να προσδιορίσει το μέγεθος των θερμόαιμων ζώων και μπορεί να ανιχνεύσει ακόμη και θήραμα στο απόλυτο σκοτάδι.

Υπάρχουν πολλά είδη κροταλία και κάθε μπορεί να προσδιοριστεί από τη διακύμανση της σχέδιο και το χρώμα του δέρματός τους. Τα χρώματα μπορούν να κυμανθούν από αποχρώσεις του καφέ, γκρι και μαύρο, αποχρώσεις του κίτρινου, κρέμα, σκουριά, ελαιόλαδο, και το φως ροζ. Το δέρμα ενός κροταλία μπορεί να περιέχει ένα σχέδιο που είναι κλιμακωτά, σε σχήμα διαμαντιού, ή blotched. Μερικά είδη κροταλία έχουν τον εντοπισμό δεν μοτίβο σε όλα.

Κροταλίες έχουν διχαλωτή γλώσσα που τινάζει πάνω και κάτω. Η γλώσσα παίρνει μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια και αέρια από τον αέρα. Όταν η γλώσσα γλιστρά πίσω σε αυτό το στόμα που αγγίζει ένα ευαίσθητο σημείο στην οροφή του στόματός τους κάλεσε όργανο του Jacobson του. Αυτό το όργανο μαζεύει τα σωματίδια που συλλέγονται από τη γλώσσα και στέλνει μηνύματα στον εγκέφαλο φίδια προσδιορισμό της μυρωδιάς όπως τα τρόφιμα, εχθρός, σύντροφος ή άλλου αντικειμένου ή ουσίας. Κροταλίες έχουν επίσης εξωτερικά ρουθούνια επενδεδυμένα με οσφρητικά κύτταρα, τα οποία μπορεί να πάρει μυρωδιά. Τα ρουθούνια χρησιμοποιούνται κυρίως για την αναπνοή.

Το πιρούνι της γλώσσας είναι μια κατευθυντική βοηθός. Μπορεί να παρέχει πληροφορίες βασισμένες σε ποια πλευρά ή πιρούνι στη μητρική έχει την ισχυρότερη παρουσία ενός ιδιαίτερου οσμή. Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν τον κροταλία ακολουθήσουν το θήραμά του ή βρουν το δρόμο είναι.

Κροταλίες pick up δονήσεις μέσω των μυών του σώματος τους που στέλνουν ήχο μέσα στα οστά σαγόνι τους και σε εμπιστευτικές μέρη αυτί τους. Κροταλίες δεν έχουν εξωτερικά αυτιά και ως εκ τούτου στηρίζονται σε δονήσεις για να πάρει ήχο.

Ένα όραμα φίδια μπορεί να ανιχνεύσει αντικείμενα ή μετακίνηση από περίπου 40 πόδια μακριά, αλλά το όραμά τους είναι πιο έντονη όταν τα αντικείμενα είναι πιο κοντά. μαθητές Α κροταλίας είναι ελλειπτική, όχι γύρω από τα οποία επιτρέπει το φίδι για να δείτε και σε αμυδρό φως. Αυτό είναι χρήσιμο για το κυνήγι τη νύχτα.
Εύρος

Ενώ οι περισσότερες από τις Rattlers συγκεντρώνονται στις νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, επεκτείνουν βόρεια, ανατολικά και νότια κατά φθίνουσα αριθμούς και τις ποικιλίες. Κάθε συνεχόμενη κράτος έχει μία ή περισσότερες ποικιλίες του κροταλία.

Ο κροταλίας βρίσκεται σε πολλά διαφορετικά βιώματα που κυμαίνονται από κατά μήκος της ακτής στο επίπεδο της θάλασσας, τα εσωτερικά και τα λιβάδια της ερήμου περιοχές στα βουνά σε υψόμετρο άνω των 10.000 ποδιών.

Συμπεριφορά

Στις βόρειες περιοχές της κατανομής τους και σε υψηλότερα υψόμετρα, φίδια συναθροίζονται το φθινόπωρο σε ρωγμές σε βραχώδεις προεξοχές για αδρανοποίηση για το χειμώνα, επιστρέφοντας σε αυτές τις θέσεις ετησίως. Αυτές οι κηλίδες είναι γνωστή ως φίδι κρησφύγετα.

Όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ζεσταίνονται, τον Απρίλιο, τα φίδια βγαίνουν από χειμερία νάρκη. Παραμένουν κοντά στην είσοδο den για λίγες μέρες, ηλιοθεραπεία τους, στη συνέχεια, κάνουν το δρόμο τους προς όπου θα περάσουν το καλοκαίρι. Πηγαίνουν σπάνια περισσότερο από ένα μίλι από τα κρησφύγετα τους.

Τα περισσότερα φίδια είναι μυστικοπαθείς στις δραστηριότητες του καλοκαιριού, το κυνήγι τους, τη νύχτα και να παραμένουν αδρανείς και από τη θέα για μέρες σε μια στιγμή κατά τη διάρκεια της πέψης περίοδο μετά το φαγητό ένα σκίουρο ή μικρό κουνέλι. Κατά συνέπεια, είναι πιο φίδια εντάσσεται στο μεταναστεύσεις άνοιξη και το φθινόπωρο και το χειμώνα από τα σπίτια τους.

Κροταλίες είναι ψυχρόαιμα (Ectothermic) και στηρίζονται σε εξωτερικές πηγές για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του σώματός τους. Όταν κροταλίες είναι πάρα πολύ καυτό αυτοί καταφύγιο στη σκιά ή σε ένα λαγούμι. Όταν ένας κροταλίας είναι πάρα πολύ κρύο που Κυρ οι ίδιοι ή να βρείτε μια επιφάνεια, όπως ένα πλακόστρωτο δρόμο, για να απορροφήσει τη θερμότητα από την άσφαλτο. Είναι κοινό να βρεθούν τα φίδια στον δρόμο τις απογευματινές ώρες στην προσπάθειά τους να ζεστάνει το σώμα τους με τα ψέματα σχετικά με άσφαλτο ή σκυρόδεμα ανοίξει περιοχές.

Κύκλος Ζωής

Ενώ ορισμένα είδη φιδιών γεννήσουν τα αυγά, κροταλίες να ζήσει τη γέννηση. Ο κροταλίας, όμως, έχει τα αυγά, αλλά τα αυγά μεταφέρονται στο εσωτερικό του σώματος θηλυκά. Μόλις τα αβγά γονιμοποιούνται ασκούνται για περίπου 90 ημέρες. Τα αυγά εκκολάπτονται μέσα στο σώμα του κροταλίας και στη συνέχεια δίνει ζωντανά γέννησε τα μικρά της. Ένα σύστημα αναπαραγωγή αυτού του τύπου ονομάζεται ovoviviparous. Το θηλυκό κροταλίας μπορεί να περιέχει 4-25 αυγά, από τα οποία κατά μέσο όρο 9 ή 10 χορταστικό μικρά γεννιούνται ζωντανά.

Το ζευγάρωμα εμφανίζεται συνήθως την άνοιξη, μετά που προέκυψαν από hybernation, αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί το φθινόπωρο. Κροταλίες φθάνουν σεξουαλικά ωριμότητα στα 3 χρόνια της ηλικίας του. Ένα θηλυκό κροταλίας επαναλαμβάνει κάθε δύο χρόνια και

Κατά τη διαδικασία της σύζευξης του θηλυκού κροταλίες είναι παθητική, ενώ το αρσενικό σέρνεται πάνω από το θηλυκό. Με την παραγωγή σπασμωδικές κινήσεις με το πίσω μέρος του σώματός του είναι σε θέση να πιέσει την ουρά του κάτω από την ουρά του θηλυκού. Το αρσενικό τινάζει συνεχώς toungue του καθ 'όλη τη διαδικασία του ζευγαρώματος που μπορεί να διαρκέσουν αρκετές ώρες ή περισσότερο.

Οι νεολαίες γεννιούνται μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου. Το νεογέννητο κροταλίας είναι περίπου 10 εκατοστά μήκος και έχει ένα μικρό κουμπί κερατώδες σχετικά με την άκρη της ουράς του. Κροτών μωρά έχουν δηλητήριο, σύντομη κυνόδοντες και είναι επικίνδυνα από τη γέννησή του. Στην πραγματικότητα, είναι πιο εριστικός από ό, τι οι ενήλικες. Παρά το γεγονός ότι αδυνατεί να κάνει έναν έντονο ήχο, οι νέοι οι ίδιοι ρίξει σε μια αμυντική στάση και απεργία επανειλημμένα όταν διαταραχθούν.

Νεαρά Rattlers είναι εντελώς ανεξάρτητη από τη μητέρα. Παραμένουν στον τομέα της γέννησής τους για τις πρώτες 7 έως 10 ημέρες, μέχρι να ρίξει πρώτα το δέρμα του μωρού τους και να προσθέσουν το πρώτο τους κουδουνίστρα. Η στρωμνή θα αρχίσει να διαλύσει όπως βγείτε έξω σε αναζήτηση τροφής. Πολλά νεογέννητα κροταλίες δεν επιβιώνουν το πρώτο έτος, είτε πεθαίνουν από την πείνα ή να φαγωθούν από πουλιά και ζώα. Ακόμα και αν επιζήσουν το πρώτο καλοκαίρι, μπορεί να χαθούν κατά τη διάρκεια του πρώτου χειμώνα, εάν δεν μπορούν να βρουν την κατάλληλη ζεστό χαραμάδα για να διαχειμάζουν.

Αν όλα πάνε καλά, οι νέοι μεγαλώνουν γρήγορα. Κάθε φορά που έρχονται από την κατάσταση αδρανοποίησης, ρίχνουν το δέρμα τους. Με κάθε δέρμα απόπτωση (molting) ένα νέο κουδούνισμα εμφανίζεται. Κατά τη διάρκεια της ταχείας ανάπτυξης των πρώτων ετών, μπορεί να molt τρεις φορές ετησίως. Έτσι, ο αριθμός των κουδουνίστρες δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη της ηλικίας. Κουδουνίστρες επίσης φθαρούν ή να διακόψει, έτσι είναι ασυνήθιστο να βρει έναν ενήλικο φίδι με περισσότερους από 8 ή 10 κουδουνίστρες.

Διάρκεια ζωής

Η μέση διάρκεια ζωής ενός κροταλία είναι 20 έως 30 ετών σε συνθήκες αιχμαλωσίας. Στη φύση, η διάρκεια ζωής είναι μικρότερη λόγω της θήρευσης, ασθένεια ή θάνατο από ατύχημα.

Αρπακτικά

Ο βασιλιάς φίδι είναι γνωστή για να είναι απρόσβλητες από το δηλητήριο πολλών οχιές pit, συμπεριλαμβανομένων κροταλίες. Κροταλίες είναι μέρος της διατροφής βασιλιά φίδια. Roadrunners, χοίροι, γεράκια, Eagles και οι άνθρωποι είναι, επίσης, τα αρπακτικά ζώα στον κροταλία.

Δίαιτα

Κροταλίες είναι σαρκοφάγα. Αντί για μάσημα των τροφίμων τους, το καταπίνετε ολόκληρο. Το μέγεθος του θηράματος ένα rattlesnake επιλέγει περιορίζεται από την ικανότητά της να το φας με βάση το δικό του μέγεθος. Κροταλίες τρώνε σαύρες και μικρά τρωκτικά όπως σκίουροι εδάφους, μικρά κουνέλια, ποντίκια και αρουραίους, εντυπωσιακό αντί να προσπαθεί να κρατήσει τη λεία τους.

Ο κροταλίας πρώτα τσιμπήματα είναι λεία και να το ακινητοποιήσουν με ένα τοξικό δηλητήριο. Όταν το κοίλο κυνόδοντες της κροτών διεισδύουν σάρκα του θύματος, το δηλητήριο ενίεται σαν μέσα δίδυμο υποδερμικές βελόνες. Οι περισσότερες μικρές θήραμα είναι αμέσως ζαλισμένος. Το δηλητήριο ζαλίζει και ακινητοποιεί το θύμα, δίνοντας χρόνο για την κροτών να καταπίνουν ολόκληρο το θύμα. Το δηλητήριο ξεκινά επίσης η διαδικασία της πέψης, καθώς διασπά τον ιστό του θηράματος.

Κροταλίες έχουν ένα ιδιαίτερα αποδοτικό πεπτικό σύστημα, το οποίο παίρνει πολύ μεταβολικής ενέργειας. Μετά από μια κροταλίας χελιδόνια είναι θήραμα, το οποίο συνήθως κρύβονται έξω, ενώ θα χωνέψει το γεύμα τους. Κροταλίες γίνει υποτονική, ενώ εύπεπτος, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες ανάλογα με το μέγεθος του γεύματος.

0 Response to "ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme