ΒΟΕΣ

Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία - Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία (AP) - Ένας άντρας της Μαλαισίας δήλωσε ένοχος για το λαθρεμπόριο άγριων ζώων μετά την τσάντα του ρήξεως με 95 ζωντανά constrictors boa έσπασε ανοίξει σε αποσκευές ζώνη μεταφορέων στην Κουάλα Λουμπούρ Διεθνές Αεροδρόμιο, ο υπάλληλος είπε την Παρασκευή.


 Keng Liang "Anson" Wong, 52, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για διακίνηση άγριων ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρεώθηκε την Τετάρτη σε περιφερειακό δικαστήριο με την εξαγωγή των απειλούμενων Boas χωρίς άδεια, είπε Shamsuddin Osman, ένας υπάλληλος με το τμήμα άγριας πανίδας και χλωρίδας της Μαλαισίας.

Το αδίκημα που φέρνει ποινή μέχρι επτά χρόνια φυλάκιση και χρηματική ποινή, Shamsuddin είπε.

Wong συνελήφθη 26 Αυγούστου μετά από τις αερολιμενικές αρχές βρήκαν το constrictors βόα, μαζί με μερικά άλλα φίδια και μια χελώνα, όταν τσάντα του έσπασε ανοίξει σε αποσκευές ιμάντα μεταφοράς. Wong ήταν διερχόμενα από την βόρεια πολιτεία Πενάνγκ της Μαλαισίας στην Τζακάρτα πρωτεύουσα της Ινδονησίας.






Το δικαστήριο θα συνέλθει εκ νέου τη Δευτέρα εν αναμονή του διορισμού Wong του δικηγόρου, Shamsuddin είπε.

Είπε ότι οι ποινικές διώξεις που αφορούν το boas μόνο, αφού δεν υπάρχουν άλλα ζώα που αναφέρονται ως απειλούμενα. Όλα τα ζώα είναι ζωντανά και με τη φροντίδα των υπαλλήλων άγριας ζωής, Shamsuddin είπε.

Πριν από μια δεκαετία, Wong καταδικάστηκε σε σχεδόν έξι χρόνια φυλάκιση στις ΗΠΑ για τη λειτουργία ενός δαχτυλιδιού ζώο-λαθρεμπόριο ότι οι εισαγγελείς δήλωσε εισάγονται και πωλούνται περισσότερα από 300 προστατευόμενων ερπετών εγγενές στην Ασία και την Αφρική από το 1996 μέχρι τη σύλληψή Wong στο Μεξικό το 1998. Είναι ασαφές κατά πόσον υπηρέτησε την πλήρη θητεία.

Ακτιβιστές πω το παράνομο εμπόριο άγριων ζώων που χρησιμοποιούνται για να ευδοκιμήσουν στη Μαλαισία έως ότου η χώρα πρόσφατα ενίσχυσε τις προσπάθειές της να πατάξει αυτό. Τον Ιούλιο, το Κοινοβούλιο ψηφίστηκε ένας νέος νόμος για να τιμωρήσει τους λαθροκυνηγούς και λαθρέμποροι πιο σοβαρά, αλλά η πράξη δεν έχει τεθεί ακόμη σε εφαρμογή.

0 Response to "ΒΟΕΣ"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme