ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Παρακαλώ παρακολουθείτε την σελίδα της ποταμιάς για να ενημερώνεστε για τα νέα της  κοινότητάς μας. Θέλουμε τις απόψεις, τα παράπονά σας εάν υπάρχουν και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία να σας δώσω στα πλαίσια της αρμοδιότητάς μου.


Στοιχειά επικοινωνίας

Με ταχυδρομείο:
Προς τον πρόεδρο Ποταμιάς  Παναγάκο Βασίλη
Ποταμιά Σπάρτης

Τηλ.: +30 697 805 5711

Ηλεκτρονικά:
Στην σελίδα:  www.koinotitapotamias.blogspot.com

Email: petrakaifws@yahoo.com


Παρακαλώ στείλτε μου μια διεύθυνση σπιτιού σας ή κάποιο email σας όπου μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας, θα είναι χαρά και τιμή μας να έχουμε τον απόδημο Ελληνισμό του χωριού μας δίπλα μας και όσους μένουν και σε άλλα μέρη  της Ελλάδος, με της γνώμες σας την αγάπη σας και τα παραπονά σας.

Θα είναι τιμή μας να επικοινωνείτε και να μαθαίνετε νέα από το χωριό μας και της επόμενες διακοπές σας παρακαλούμε να επιλέξετε και το χωριό μας το οποίο είναι πάντα φιλόξενο  και όμορφο. Μην ξεχνάτε και το όμορφό μας πανηγύρι τον Δεκαπενταύγουστο όπου σας περιμένουμε με αγάπη, καλό μεζέ  και άφθονο κρασί.
Εκ μέρος όλων μας σας στέλνομε την αγάπη μας και σας περιμένουμε.

            Προτιμάτε τα Λακωνικά προϊόντα, είναι τα καλύτερα. Προτείνε τα στους φίλους σου, στην παρέα σου εκεί που εργάζεσαι, μίλησε για αυτά και ιδιαίτερα για το εξαιρετικό Λακωνικό ελαιόλαδο. Βοηθάς τον τόπου σου.

Παρακαλώ προώθησε αυτήν την σελίδα: www.koinotitapotamias.blogspot.com σε οποιοδήποτε γνωρίζεις και έχει σχέση με το χωριό μας Ποταμιά ή είναι φίλος σου. Γράψετε το σχόλιό σας στην σελίδα της Ποταμιάς και ότι άλλο  θέλετε να προβάλετε. Ακατάλληλο υλικό, ύβρεις και πορνογραφίες απαγορεύονται αυστηρός.
   

   
Ο πρόεδρος του χωριού

Παναγάκος Βασίλης

0 Response to "ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme