ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΠΑΡΤΗΣ

Η ποταμιά διαθέτη ένα κοινοτικό κτίριο το οποίον  οικόπεδο και κτίσμα είναι  δωρεά από έλληνες του εσωτερικού και απόδημο ελληνισμό, για κύριο σκοπό  κοινοτικό κτίριο.
Η κοινότητα ποταμιάς αφού δεν έχει κάποιον Άλο χώρο να στεγάσει το αγροτικό ιατρείο έχει παραχωρήσει την μια αίθουσα  για στέγαση του. και είναι σεβαστό και είμεθα ευτυχείς που υπάρχει γιατρός κοντά μας.  
ΠΛΥΝ ΩΜΟΣ  έως σήμερα ο χώρος αυτός κάθε  Άλο  ήταν παρά ιατρείο. ο καθένας έμπαινε στον χώρο αυτόν και δεν θύμιζε καν  ιατρείο.   
Εγώ με την πρωτοβουλία  σαν πρόεδρος  εισηγήθηκα στον  αντιδήμαρχο κυρ. Νικήτα Βλάχο και στον  αγροτικό ιατρό μας, όπως κρατήσουμε των χώρο αυτόν με προδιαγραφές  ιατρείου.  το ιατρείο πλέων κλειδώθηκε και κλειδιά έχει μόνο ο ιδικός, και πληροί τα απαιτούμενα μέσα σαν αγροτικό ιατρείο.
Θέλω να ευχαριστήσω τον,  κυρ. Σωτιράκο  Νικόλαο  (Δάσκαλος) που χρηματοδότησε  προκειμένου καθαριστή  το ιατρείο και γενικότερα  ο χώρος του κτιρίου και πάρει την φυσιολογική του μορφή.
Ευχαριστώ όλους τους συγχωριανούς μας και  ακόμη περισσότερο σε αυτούς που συμβάλουν για το καλό του χορίου μας Ποταμιά.

Ο Πρόεδρο Παναγάκος Βασίλης
ευχαριστώ

0 Response to "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΠΑΡΤΗΣ"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme