ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ


Το παρελθόν υπάρχει στ' αλήθεια μόνο όσο το θυμόμαστε.
Γι' αυτό στο ταξίδι τούτο πάντα θέλω να θυμάμαι τους ανθρώπους που με δένουν με το παρελθόν, τα πρόσωπα που αγάπησα, τα πρόσωπα που με πλήγωσαν, τα πρόσωπα που μοιραστήκαμε φωτεινές στιγμές μαζί. Χωρίς να αισθάνομαι καμία λύπη, καμία κακία ή στενοχώρια, παρά μόνο ατέλειωτη νοσταλγία για όλα αυτά.
Έτσι λοιπόν όπως σκεφτόμουν όλους τους ανθρώπους, όλα αυτά τα πρόσωπα της ζωής μου, μία ιδέα γοητευτική και παραμυθένια γέννησε η νοσταλγία μου: Να γινόταν λέει ένα τεράστιο γιορτινό τραπέζι όπου θα μπορούσα να καλέσω όλους τους ανθρώπους όποιο ρόλο κι αν έπαιξαν σε τούτη την προσωπική ιστορία. Να κάτσουμε να τα πούμε, να μάθω για τις ζωές τους, για τα όνειρά τους, για τα χρόνια που πέρασαν και για τα χρόνια που θα 'ρθουν. Να τους πω πως όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα βγουν ποτέ απ' την ψυχή μου γιατί με αυτόν τον μυστήριο τρόπο η ζωή μου χτίστηκε πάνω στις αναμνήσεις τους και να τους ευχαριστήσω που φώτισαν έστω και για λίγο με την παρουσία τους τούτο το ταξίδι της ζωής μου.

4 Response to "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ"

  1. Ανώνυμος says:

    ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΑΣΙΛΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

    Ανώνυμος says:

    βασιλη το τεστ το μεγαλο θα το δωσεις στο πανυγηρι 15 αυγουστου εκει πεφτει το μεγαλο φαγοποτι τρωνε-τρωνε-τρωνε διωξτους ολους και συνχαρτηρια για την ηλεκτρονικη προσπαθεια που κανεις και τωρα που θα τους μαζεψεις αν δεν κανω λαθος 2 του μηνα χωστα τους χοντρα γιατι στο χωριο εχεις φιλους αλλα και πολλους εχθρους αλλα μην σταματας ειμαστε μαζι σου!!!!!!!!

    Ανώνυμος says:

    Που ειναι τα εργα απο τα εσοδα απο το πανηγυρι του 15αυγουστου?????? Μην αφισεις κανεναν να εχει αποψη για κατι που τοσο καιρο δεν εχει καταφερει για το χωριο μας!!!

    Ανώνυμος says:

    Φίλε πρόεδρε που σε λίγο τελειώνει η προεδρεία σου, καλά τα κατάφερες σαν πρόεδρος αν και ήσουν σε κλοιό με πουλημένα σκουλήκια, σου είχαν δέση τα χεριά και ώμος έκανες σημαντικά έργα. Το νερό ύδρευσης που πίνανε για 25 χρόνια με αγωγό ακατάλληλο και εκτεθειμένο στην ύπαιθρο εσύ κατόρθωσες να λύσεις αυτό το πρόβλημα , είσαι δυναμικός με ανοικτό μυαλό και όμως αυτήν τη φορά οι ψηφοφόροι της Ποταμιάς δεν ήταν και τόσο φιλικοί μαζί σου βαδίζουν με παρελθόν . Εύχομαι το πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου να μην το φάνε πάλι και αυτήν την φορά κάποιοι ιδικοί?
    Φίλε ανέβα σε ένα βουνό και κοίτα κάτω το χωριό πάρε μια βαθειά ανάσα και προσπέρασε τους . ένας φίλος σου

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme