ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΩΣ DRESSINGS

                    
                      ΛΑΔΟΞΥΔΟ   
Αναλογίες ένα ελαιόλαδο και 1/3 / ξύδι Balsamic Vinegar
Λίγη πικάντικη μουστάρδα αλάτι πιπέρι  λίγο σκόρδο φρέσκο και όλα μαζί στο μπλέντερ να γίνουν κρεμόδης .αυτό το dressing μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για πολλές ημέρες .και μπορείτε να το χρησιμοποιήστε σε πολλές σαλάτες . Ταρακουνήστε το καλά πριν από κάθε χρήση    

                               ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ
 Αναλογίες ένα ελαιόλαδο και 1/3 λεμόνι φρέσκο Λίγη πικάντικη μουστάρδα αλάτι πιπέρι. και όλα μαζί στο μπλέντερ να γίνουν κρεμόδης. μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για πολλές ημέρες. Ταρακουνήστε το καλά πριν από κάθε χρήση    
.

                 

              ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ

                                    Υλικά

1  κούπα ελαιόλαδο
½ κούπας τριμμένη παρμεζάνα
¼  κούπας λευκό  ξύδι
1/6 κούπας μουστάρδα
3   σκελίδα σκόρδο
1/6 μαγιονέζα
    Αλατοπίπερο
και όλα μαζί στο μπλέντερ να γίνουν κρεμόδης .
μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για πολλές ημέρες. Ταρακουνήστε το καλά πριν από κάθε χρήση    

          ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ

                      Συστατικά

  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1/2 κούπα ξύδι  λευκό
  • 1/4 κούπα μέλι  
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • και όλα μαζί στο μπλέντερ να γίνουν κρεμόδης .
  • μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για πολλές ημέρες. Ταρακουνήστε το καλά πριν από κάθε χρήση    

 

 

 

 

DRESSING ΣΑΛΑΤΑΣ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ

                   Υ Λ Ι Κ Α
1  κούπα ελαιόλαδο
Ι κούπα κρέμα γάλακτος
1/5 κούπα χυμό λεμονί φρέσκο
και όλα μαζί στο μπλέντερ να γίνουν κρεμόδης .
προσθέστε και τα 150 γραμμάρια ροκφόρ blue cheese τριμμένο με της παλάμες σας μικρά κομματάκια
μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για πολλές ημέρες.

ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟ  DRESSING ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΑ
  1. ΥΛΙΚΑ

    6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
    2 κουταλιές σούπας ξύδι
    1 κουταλιά σούπας λεμόνι
    2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
    1 κουταλάκι γλυκού τριμμένο βασιλικό
    ¼ κουταλάκι πιπέρι
    ¼ κουταλάκι γλυκού ρίγανη και όλα μαζί
  2. στο μπλέντερ να γίνουν κρεμόδης
  3. και  προσθέσατε τελευταία  2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο
  4. μαϊντανό αφού τα βγάλετε από το μπλέντερ
                CAESAR DRESSING
1.      Σε ένα μίξερ βάζουμε 4-5 σκελίδες σκόρδο
2.      5 φιλέτα αντσούγιες [σαρδέλες] καλές
3.      1 κουταλάκι του γλυκού  σκόνη μουστάρδα
4.      1 κουταλάκι  σούπας Worcestershire sauce
5.      2 Κουταλιές της σούπας     τριμμένο τυρί παρμεζάνα
6.      1/2  κουταλάκι  του   γλυκού αλάτι 
7.      1-2   κουταλάκι  του   γλυκού   πιπέρι
8.      Τα χτυπάμε να λιώσουν καλά
9.      Μισή κούπα του καφέ  λεμονί  φρέσκο
10.  Μισή κούπα του καφέ   μπαλσάμικο ξύδι.
11.  Και τα χτυπάμε καλά να λιώσουν
12.  Προσθέτουμε
13.  Μισή κούπα του καφέ croutons
14.  Τα ξανακτυπάμε να λιώσουν καλά και τα croutons
15.  Προσθέτουμε 3 κούπες του καφέ ελαιόλαδο  και τα χτυπούμε όλα μαζί
16.  Ώσπου η σάλτσα γίνει  Κρεμώδης
17.  Ταρακουνήστε την καλά πριν από κάθε χρήση
18.  Διατηρείτε στο ψυγείο για αρκετές ημέρες


    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  CROUTONS
19.  Ψωμάκια toast    κομμένα σε κύβους τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο σκόρδο λιωμένο και ρίγανη τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ. και τα απλώνουμε σε ένα ταψί  και στον φούρνο σε χαμηλή φωτιά περίπου 100 βαθμούς   και σταδιακά  τα ανακατεύουμε ώσπου να γίνουν φρυγανοτά
20.  Και καλή όρεξη      

0 Response to "ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΩΣ DRESSINGS"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme