ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ,


  Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει μια απάντηση στον  
 αγρότη από εκεί έφυγαν  με τρύπιο παντελόνι και ξιπόλητοι
 




Γιατί το κόστος παραγωγής είναι διπλάσιο από τα έσοδα, γιατί τα αγροτικά προϊόντα πωλούνται πέντε φορές πιο ακριβά στον καταναλωτή από την τιμή που φεύγουν από τους αγρότες? λίγα τα ερωτήματα δώστε λίγο ενδιαφέρον στον αγρότη
Πολλαπλασιάζοντε τα παράπονα των αγροτών στην Ελλάδα  σχετικά με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καταβολή των επιδοτήσεων και των εξισωτικών αποζημιώσεων τους.
Η άγνοια και η αδιαφορία των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και του για θέματα που άπτονται των οικονομικών ενισχύσεων των αγροτών, η ελλιπής πληροφόρηση των τραπεζικών υπαλλήλων για αγροτικά θέματα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι των παραπάνω υπηρεσιών, τόσο τους ίδιους τους αγρότες όσο και τα αιτήματα τους, κατατάσσουν τους αγρότες σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Οι αγρότες φεύγουν πολλές φορές από τις παραπάνω υπηρεσίες, που έχουν συσταθεί για να τους βοηθήσουν και να τους εξυπηρετήσουν, απεγνωσμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν για να βρουν το δίκιο τους. εκτός από τις καθυστερήσεις στην καταβολή των οικονομικών ενισχύσεων στους δικαιούχους αγρότες, που είναι πλέον κάτι το σύνηθες, ορισμένοι μα σχεδόν όλοι  δεν ενημερώνονται για την προέλευση των χρηματικών καταβολών στα βιβλιάριά τους από επιδοτήσεις και εξισωτικές, ενώ παράλληλα υπάρχουν και περιπτώσεις που αποσύρονται από τους λογαριασμούς τους οι προκαταβολές, που τους είχαν καταβληθεί.
Οι ίδιοι οι αγρότες απευθύνουν έκκληση στην πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς, για να λάβουν γνώση της πραγματικής κατάστασης, που επικρατεί στις παραπάνω υπηρεσίες και να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να "τερματιστεί αυτό το μπάχαλο".

0 Response to " ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ, "

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme