ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSHOP

Ιδέα  από   Peter Nikolakakos
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ :):):)
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSHOP
Το Νο1στην Ελλάδα σύστημα παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού με κερματοδέκτη.
Είναι ένα ευέλικτο ολοκληρωμένο «κατάστημα» παραγωγής και πώλησης ή δωρεάν διάθεσης πόσιμου νερού κατόπιν επιθυμίας (Απόφασης) του εκάστοτε Δημοτικού Συμβουλίου. Η πώληση μπορεί να γίνεται με συμβολική τιμή για την κάλυψη των εξόδων συντήρησης αλλά και για να μην γίνεται αλόγιστη χρήση από ασυνείδητους καταναλωτές σε τιμές πχ 0,5 € ή 1,0 € ανά 10 λίτρα. Έτσι οι χρήστες (δημότες) θα πίνουν πεντακάθαρο νερό και θα έχουν και οικονομικό όφελος αφού συγκρινόμενο με το αντίστοιχο εμφιαλωμένο που κοστίζει 2,5€ τα εννέα λίτρα θα είναι πολύ φθηνότερο και πολύ καλύτερο ποιοτικά. Το παραγόμενο νερό θα έχει TDS <100ppm, Total Hardness <10ppm, ΡΗ 8,5 όταν τα εμφιαλωμένα έχουν σε μέσο όρο TDS >400ppm, Total Hardness >250 ppm .
Το Water Kiosk μπορεί να έχει οποιαδήποτε μορφή επιθυμείτε. Την μορφή περιπτέρου όπως παραπάνω, την μορφή ενός απλού ξύλινου οικίσκου κήπου, κάποια άλλη παραδοσιακή ή νησιώτικη μορφή ή να τοποθετηθεί ο εξοπλισμός εντός ενός τυποποιημένου οικίσκου της, ISOBOX ή της GLASSART ή σε μία αποθήκη ενός κοντινού κτηρίου και εξωτερικά να υπάρχει μόνο η υδροληψία και ο κερματοδέκτης
Το Water Kiosk μπορεί να επεξεργαστεί και να μετατρέψει σε πόσιμο νερό οποιοδήποτε νερό όπως του δημοτικού δικτύου ύδρευσης, ή γεώτρησης, ή πηγαδιού ή ακόμα και θαλασσινού νερού. Πριν την εγκατάστασή του γίνετε πλήρης χημική και μικροβιακή ανάλυση του προς επεξεργασία νερού, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις των συστημάτων του. Έχει δυνατότητα ταυτόχρονης πώλησης νερού σε μία ή δύο ή και παραπάνω θυρίδες. Η μια ρυθμίζετε π.χ. για πλήρωση δοχείων 10 λίτρων και η άλλη για πλήρωση δοχείων χωρητικότητας 20 λίτρων.
Εχει δυνατότητα παραγωγής πόσιμου νερού από 1600λτ/ημέρα μέχρι 12.000 λτ.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.6937175826 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/2109964445 WATERSHO

1 Response to "ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΝΕΡΟΥ WATERSHOP"

  1. Ανώνυμος says:

    ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ?

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme